OM OSS

Sandefjord Teaterforening har flere grupper og en storproduksjon hvert år.

• Barnegruppa – 3.-7. klasse, øvelse på onsdager fra kl. 17.30 – 19.00
  • Ungdomgruppa – 8. klasse til videregående, øvelse på tirsdager fra kl. 19.30– 21.00
  • Musikalgruppa – 3. klasse og oppover, øvelse på fredager
  • Seniorgruppa – Øvelse på mandager kl. 19.00 – 21.00
  • Stor oppsetning – 3. klasse og oppover, øvelse på torsdager k. 17.30 – 21.00

Aktivitetene i Sandefjord Teaterforening følger skoleåret fra august til juni.

Sandefjord Teaterforening har lang historie innenfor teater og musikaler. Vi har et bredt tilbud innenfor teater og musikaler for alle aldersgrupper.

Sandefjord Teaterforening setter opp en storproduksjon i året i Sandefjords egen stor-stue, Hjertnes. De siste årene har vi satt opp Annie, Peter Pan, Oliver og Shrek The Musical. Følg med på denne siden for info om audition og opptak til neste års storproduksjon.

Tom Gunnar Børresen – leder
E-post: tom@hubroasen.com

SE LISTE OVER TIDLIGERE LEDERE HER.

Grete Kjølstad – nestleder
E-post: grete.kjolstad@jotun.no

Hilde Mrich – kasserer
E-post: hildemrich@gmail.com

Frode Aleksander Rismyhr – sekretær
E-post: frode.rismyhr@frilynt.no

Marianne Bostrøm – sekretær
E-post: marianne.bostrom@carlsenfritzoe.no

Hans Jørgen Van Rijnbach – styremedlem
Mobil:936 41 348
E-post:HansJorgen.Rijnbach@komplett.com

Jeanette S. Amundsen – varamedlem
Mobil:  974 71 067

Emil Rismyhr – varamedlem

Bruk dette skjemaet for å kontakte oss! Har du spørsmål om våre grupper og oppsetninger eller om Sandefjord Teaterforening generelt, kan du sende inn din henvendelse her. Vi har påmelding til gruppene to ganger i året og auditions for de store oppsetningene.

Vi ønsker også gjerne tilbakemelding fra deg på hva du ønsker av informasjon på hjemmesiden vår. Dette skjemaet går til sekretæren.

Hvis du ønsker å kontakte en annen i styret, finner du e-post adressene under «styret».